Girona

Al·legacions per una targeta a Jonas Ramalho

La quarta. El basc va veure contra l’Espanyol una groga que el deixa al límit de la sanció però que el Girona confia que li retirin

El Girona perdrà diumenge per sanció els migcampistes Àlex Granell i Douglas Luiz, perquè van veure contra l’Espanyol la cinquena targeta groga de la temporada, que no hi ha manera de recórrer. El club, en canvi, sí que pretén aconseguir que el comitè de competició retiri la groga que Prieto Iglesias va ensenyar a Jonas Ramalho.

L’àrbitre va castigar el defensa basc amb targeta per una entrada a Puado en la recta final del partit, poc després d’haver entrat al camp. En l’acta arbitral, Prieto Iglesias argumenta que Jonas Ramalho va fer caure un contrari “de manera temerària”. El Girona vol demostrar amb imatges que Ramalho toca la pilota. La targeta que va veure contra l’Espanyol no comporta sanció per a l’exjugador de l’Athletic, però sí que el deixa al límit, perquè és la quarta. Si les al·legacions del Girona prosperen i el comitè deixa sense efectes la targeta, Ramalho quedarà amb tres grogues i, per tant, amb més marge per afrontar una fase determinant de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)