Nàstic

Un repte més, i sense xarxa

2a divisió A. El Nàstic, que només ha guanyat un partit a fora en tot el curs, visita Almeria sense marge de maniobra

Amb una victòria a fora en tota la temporada no n’hi ha prou per salvar la categoria. El bagatge a domicili del Nàstic ha estat demolidor amb 6 punts de 51 possibles. Per revertir la seva classificació, encara massa a baix per somiar en la permanència, els grana necessiten començar a guanyar fora de casa des d’avui mateix.

“La temporada real ha començat quan falten deu partits”, explicava Enrique Martín, que creu que té l’equip en el punt òptim per competir: “No té res a veure amb l’equip que ha jugat a fora fins ara. Ara estem davant una competició nova i obviem tot allò que hagi passat prèviament”, hi afegia el tècnic, que per al xoc d’avui a Almeria s’ha emportat 19 homes, inclòs Fali, lesionat en l’últim partit per una elongació muscular.

L’Almeria, en canvi, és víctima d’una sequera golejadora que l’ha limitat en les seves possibilitats de jugar la promoció. Tot i així, darrerament s’ha mostrat com un equip sòlid.

LA FRASE

No té res a veure amb l’equip que ha jugat a fora fins ara. Ara estem davant una competició nova
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)