Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Percebo tranquil·litat, confiança i determinació en el vestidor”

Eusebio va tirar pilotes fora com mai quan se li va preguntar si el cos tècnic havia arribat a alguna conclusió que expliqués l’encallada majúscula del Girona a Montilivi, on ja ha superat de bon tros els cinc mesos sense guanyar (cinc punts de trenta). “El passat no el podem canviar. Ens hem de centrar en el present i preparar el futur de la millor manera possible. El que ha passat, ha passat. Estic segur que arribarà el dia que aconseguirem el premi a tot el nostre treball.” El tècnic del Girona, que ahir feia 55 anys, no es va moure del discurs positivista, convençut que la plantilla està en la línia adequada. “Percebo tranquil·litat, confiança i determinació dins el vestidor. L’actitud de l’equip i la mentalitat dels jugadors sempre és bona. Hi hem de confiar”, va afegir-hi.

Sí que va admetre que és un partit de molta transcendència per al futur del seu equip: “És molt important. Són tres punts que ens acostarien molt al nostre objectiu del curs. Ens agradaria estar en una millor situació, però també és molt positiu el fet de dependre de nosaltres mateixos.” El Vila-real, un equip concebut per lluitar per estar a Europa, és qui marca actualment el descens. “Estan combinant dues competicions –els groguets són a quarts de final de l’Europa League– i això sempre són coses a tenir en compte. Està tenint dificultats en la lliga, però fa poques setmanes també va aconseguir sortir d’una situació complicada. Del que no hi ha dubte és que té una plantilla de molta qualitat i de prestigi.”

Sense homes com Granell i Douglas Luiz, la teoria diu que serà complicat prendre la pilota a un rival que sempre vol dominar a través de la possessió: “Nosaltres confiem en els jugadors que disposem en cada partit. El Vila-real té les seves fortaleses, però nosaltres també tenim les nostres.”

Eusebio no va voler mirar més enllà del partit d’aquesta tarda, tot i que el que ve (Celta i Valladolid en tres dies) també fa pinta de decisiu. “Hem de pensar només en avui”, assegura.

MONTILIVI

El passat és passat i no el podem canviar; toca centrar-nos en el present per preparar el futur”

LES BAIXES

“Confiem en els jugadors que disposem en cada partit; estan preparats i amb bona mentalitat”

EL PARTIT

“És molt important, són tres punts que ens acostarien molt al nostre objectiu del curs”

EL VILA-REAL

“Combina dues competicions i té dificultats en la lliga, però té una plantilla de molta qualitat i prestigi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)