Girona

Paik i Soni, a la llista

Convocatòria. Eusebio va incloure el coreà i el camerunès després de set partits sense cap futbolista del Peralada més enllà del porter Suárez

Àlex Granell i Douglas Luiz van afegir maldecaps a Eusebio quan van veure la cinquena targeta del curs dissabte passat contra l’Espanyol. Bernardo també va deixar el tècnic amb poc on triar quan dimecres el club va anunciar que el colombià va patir un esquinç al genoll. I ahir es van afegir dos problemes més: el de Valery (lesió al psoes il·líac esquerre) i el de Carles Planas (lesió a l’adductor llarg de la cama esquerra). En el cas del de Sant Celoni, plou sobre mullat i aquest curs tot just ha jugat cinc partits més que Mojica, que encara no s’ha estrenat. Són set baixes (Aday ja fa mesos que s’ha acomiadat de la temporada), cosa que va provocar que Eusebio hagués de tornar a mirar cap al filial i cridar el centrecampista coreà Paik i el davanter camerunès Kevin Soni. Feia set partits que el tècnic no utilitzava ningú del Peralada més enllà de les tres convocatòries de Suárez pels contratemps que van anar patint Yassine Bounou i Gorka Iraizoz, que avui estan disponibles.

L’onze, amb dubtes

L’alineació presenta algunes incògnites però també algunes demarcacions on no hi ha debat possible. Seria tota una sorpresa que Alcalá i Juanpe no formessin l’eix central, tot i que Eusebio té dos centrals més entre els divuit (Ramalho i Muniesa), als quals no ha fet jugar més al centre de la defensa des que ha optat per la línia de quatre. El lloretenc, però, té números per jugar en la posició de pivot, tot i que és probable que el tècnic repeteixi l’aposta de la setmana passada amb Pere Pons. En tot cas, les baixes de Granell i Douglas obren el ventall al mig del camp, on el més probable és que Aleix i Borja García juguin per davant del de Sant Martí Vell. Aleshores faltarien els inquilins de les bandes, amb Portu amb el lloc gairebé assegurat i Choco Lozano amb més números que Roberts. Stuani al davant és indiscutible.

L’ONZE, MOLT OBERT

Hi ha dubtes en els laterals, en la posició de pivot i també en els interiors

MÉS BAIXES

Valery i altre cop Planas van caure a última hora i van elevar a set les absències
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)