3a divisió FEF

Una cloenda amb emoció

3a divisió. La Unió tanca els actes del centenari amb Jordi Gonzalvo, Mané, Manel Pagès i Pere Gratacòs, i la recollida de la medalla d’honor

La Unió Esportiva Figueres va posar fi als actes commemoratius del seu centenari. El dia que l’entitat feia la xifra rodona de cent anys, la nostàlgia i l’emoció van ser els ingredients principals d’una jornada festiva per a tots els aficionats de la Unió. Al matí, al Cercle Sport es va fer una tertúlia col·loqui amb la participació de quatre exentrenadors crucials en la història del club. Jordi Gonzalvo, el primer tècnic que va pujar l’equip a segona B; Mané, que el va pujar a segona A; Manel Pagès, ajudant de Jorge d’Alessandro –baixa d’última hora–, tècnics que van disputar la promoció d’ascens a primera contra el Cadis i Pere Gratacòs, un dels artífexs de la gran trajectòria del Figueres en la copa 2001/02 –l’equip va arribar a les semifinals de la competició–, van fer gaudir els aficionats amb anècdotes i històries de l’època.

Els mateixos protagonistes van dinar plegats i van citar-se a Vilatenim per fer el servei d’honor de l’enfrontament corresponent a la trenta-setena jornades del campionat de tercera entre el Figueres i el Sants. Manel Pagès va ser l’encarregat de fer el toc a l’esfèrica, que va iniciar una sonora ovació a l’estadi –el club va decretar portes obertes.

Després del partit, la Unió, representada pel seu president, Narcís Bardalet, escollit recentment com a màxim mandatari en les primeres eleccions de la història, va rebre de l’Ajuntament de Figueres la medalla d’or de la ciutat. L’acte es va celebrar al teatre municipal El Jardí i va comptar amb les actuacions de la Coral Sant Pau, el Quartet del Casino Menestral i de Josep Maria Surrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)