3a divisió FEF

Volen furgar la ferida

3a divisió. El Figueres, en bona dinàmica, visita el camp de l’Hospitalet (20 h), que només ha guanyat un dels últims set partits

Tot i que l’empat de diumenge passat contra el Sants (1-1) no va acabar de deixar un bon gust, el Figueres ha canviat la cara en les últimes jornades i els fantasmes del descens sembla que han desaparegut del tot –té set punts de marge i un partit menys–. Ara, però, els figuerencs estan centrats a acabar el curs com més amunt millor, i és que el perill dels descensos compensats encara és viu. Per això la Unió vol sumar avui en la visita al camp de l’Hospitalet (20 h) i allargar la ratxa de quatre partits sense perdre, que ja és la millor de la temporada. Els riberencs, tercers en la classificació, viuen un mal moment, i és que només han estat capaços de guanyar un dels últims set partits –6 punts de 21 de possibles– i han vist com se’ls complicava el camí per aconseguir l’ascens a segona B, l’objectiu de la temporada. “Tenen una plantilla de molts quirats i molt àmplia. És un equip amb jugadors contrastats i és un dels rivals més difícils perquè ho juga tot per terra en un camp molt gran que se’ls adapta molt bé. Ara no passen per una bona dinàmica i han canviat d’entrenador, així que serà una bona oportunitat per veure si en podem treure profit”, analitza el tècnic, Xavi Agustí, que tindrà el hàndicap de les baixes. Ferrón està sancionat i Tarrenchs, Hostench, Joan Pons i Canal no hi seran per sanció.

LA PRÈVIA

Tenen una gran plantilla però no passen un bon moment i serà una bona oportunitat per veure si en podem treure profit
És dels rivals més difícils perquè ho juguen tot per terra en un camp que se’ls adapta molt bé
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)