Nàstic

Arnal Llibert paga els plats trencats

Nàstic. El conjunt grana acomiada el seu director esportiu i l’assenyala per la mala trajectòria de l’equip que, si no hi ha sorpreses, l’any que ve jugarà a segona divisió B

A l’estiu va haver-hi un cop de timó quan el Nàstic va trencar la seva relació amb Promoesport i va decidir que el successor d’Emilio Viqueira al capdavant de la direcció esportiva del Nàstic, seria l’exfutbolista Arnal Llibert. Deu mesos després d’aquesta decisió, Arnal surt per la porta del darrera culpat per la mala situació de l’equip que ha descendit a segona divisió B després d’una trajectòria paupèrrima. El Nàstic ha decidit acomiadar Arnal que tenia contracte fins el 2021 adduint raons esportives (“els resultats aconseguits de l’equip no han estat suficients”, resa el comunicat) ja que l’equip baixarà a la categoria de bronze i els grana hi volen arribar havent fet una neteja.

El Nàstic s’ha passat 31 de les 33 jornades en zona de descens. L’equip mai ha acabat de remuntar la seva situació molt afectat pels lesionats i també perquè bona part dels fitxatges no han donat la talla. Per la plantilla dels grana han passat 41 jugadors, inclosa una revolució en el mercat d’hivern que tampoc ha acabat de solucionar res a efectes classificatoris. De fet, no hi ha hagut ni una jornada en la segona volta en què l’equip estigués fora de les posicions de perill. Per aquest motiu, des dels despatxos l’autocrítica ha estat evident. Aquesta setmana, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, manifestava a Tarragona Ràdio que la decisió de posar a Arnal al capdavant de l’equip havia estat equivocada. “Hi ha hagut decisions preses per nosaltres que han estat equivocades i una és aquesta i l’assumim al 100%”, va explicar: “Vam donar confiança a Gordillo com a entrenador i a Arnal com a màxim responsable de l’àrea esportiva, dues persones novells. Això ens ha posat en risc i ens ha obligat a canviar el model”, va afegir. De fet, Arnal va ser relegat des de l’arribada d’Antonio Prieto a la secretaria tècnica grana que va liderar els canvis en la plantilla en el mercat d’hivern.

Amb tot, ara el club busca un altre camí i el consell d’administració ha manifestat públicament que Sergi Parés, arquitecte del reeixit Reus dels últims anys, és un candidat a liderar la parcel·la esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)