Girona

Fran Escribá

Entrenador del Celta

“És un partit importantíssim, però no serà definitiu”

Com Eusebio Sacristán, el seu homòleg a la banqueta del Celta i contrincant aquest migdia, Fran Escribá, també va parlar davant dels mitjans dijous, dos dies abans de l’enfrontament. “És un partit importantíssim, però sabem que passi el que passi no serà definitiu”, va dir el tècnic. “Juguem contra un rival directe i confiem fer un bon partit a casa i treure els punts”, va explicar el tercer entrenador dels celeste aquesta temporada, després d’El Turco Mohamed i Miguel Cardoso, i que dirigirà el setè duel al capdavant de l’equip.

Amb Escribá, el conjunt gallec, que està dos punts per sota del Girona, ha sumat set punts de 18 disputats; avui se les veu amb un rival, el blanc-i-vermell, que encadena quatre derrotes consecutives, però que a fora és un visitant perillosíssim. “La majoria de resultats negatius que han tingut han estat a casa. Suposo que hi deu influir la tensió de si no et surten les coses, a fora a vegades t’alliberes”, va manifestar el preparador valencià, que va descriure les principals virtuts dels gironins: “És un equip amb molt bon joc directe, amb gent molt perillosa, com ara Stuani, i amb jugadors ràpids. Juga bé la pilota i té un atac posicional interessant, però sobretot, pel que fa a transicions, ens pot dur al límit si no estem ben situats.”

Finalment, el tècnic, quan se li va preguntar pels referents dels dos equips, Stuani i Aspas, va expressar d’ells que “són jugadors que garanteixen un nombre de gols que els fa ser fonamentals en els seus equips”. I va parlar de com afronten la setmana de tres partits que comença: “És importantíssima, de nou punts. Si sumem un bon número haurem fet un gran pas per a l’objectiu”, va asseverar Escribá, que va anunciar rotacions: “No podran jugar els tres partits els mateixos. Dissabte posarem el millor onze disponible, serà així en cada partit, però difícilment es repetiran les tres alineacions.”

LA SETMANA

“És de nou punts. Si sumem un bon número haurem fet un gran pas per a l’objectiu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)