2a divisió FEF

Com més aviat millor

2a divisió B. L’Olot afronta una altra oportunitat per assolir la salvació virtual visitant un necessitat Alcoià, que farà tot el possible per vèncer

L’Olot intentarà aprofitar un altre match ball per tancar una vegada per totes la permanència en la categoria. Els de la Garrotxa visiten El Collao per enfrontar-se amb l’Alcoià (20.30 h), un equip històric del futbol estatal que es troba, però, en descens directe a tercera després d’un curs irregular i ple d’entrebancs. L’equip dirigit per Raúl Garrido només ha guanyat un partit en les últimes deu jornades, un fet que l’ha privat d’aspirar a cotes més elevades, tot i que no era la seva lluita. Acostar-se a la zona baixa ha eclipsat una mica la brillant temporada dels garrotxins, que volen treure’s un pes de sobre i gaudir del tram final del curs: “S’ha de valorar que l’Olot està en disposició de tancar l’objectiu del club quan encara falten cinc jornades, i això demostra que hem fet una bona temporada. Tenim la il·lusió de tancar-ho com més aviat millor, però la categoria és molt difícil. Venim d’un calendari complicat jugant contra equips potents. Afrontem un partit en què tindrem l’oportunitat d’aconseguir el nostre gran objectiu, que és estar el curs vinent a segona B. Tenim 42 punts i volem una victòria que ens aporti tranquil·litat”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que afegeix: “Serà un partit molt complicat, ja que el rival està en descens i angoixat. El camp és difícil i l’afició els dona molt de suport. A més, tot i la situació en la taula, tenen una plantilla bona.”

A més d’aconseguir l’objectiu, l’Olot també vol acabar bé un curs molt bo en tots els aspectes: “La sensació i la realitat és que estem fent un bon curs i l’Olot ha crescut pel que fa a joc, identitat i resultats. Tot això s’ha de veure reflectit en la classificació perquè ho mereixem. De totes maneres hem de fer l’última empenta i estar connectats en els partits”, diu el tècnic valencià, que no tindrà baixes per al duel; ha hagut de descartar Pujadas i haurà de decidir quin porter farà jugar després de l’entrada de Ballesté en l’última jornada: “Hi haurà alternança i serà una cosa bona per a tots dos. Estem satisfets amb els porters que tenim.”

LA PRÈVIA

S’ha de valorar que estem en disposició de tancar l’objectiu del club quan falten cinc jornades, i això demostra que hem fet un bon curs
A El Collao serà un partit molt complicat ja que el rival està en descens i angoixat per la necessitat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)