2a divisió FEF

Que els nervis juguin a favor

2a divisió B. El Peralada visita el Lleida (19 h) disposat a deixar enrere la derrota contra el Badalona i fer més gran el sotrac dels de la Terra Ferma en un duel en què les urgències poden jugar una mala passada

El Peralada visita aquest vespre (a les 19 h) el Camp d’Esports amb el punt d’optimisme que li van donar els resultats d’ahir i dels partits avançats del divendres, i és que sumar els tres punts contra el Lleida voldria dir situar-se a cinc de la zona de descens directe i de la posició de play-out, que marquen l’Alcoià i el Sabadell. Per això els xampanyers volen deixar enrere com abans millor la derrota de la setmana passada contra el Badalona (1-2), que va trencar una ratxa de set partits sense conèixer la derrota. “Anem partit a partit i sabem que a Lleida el punt pot no ser un mal resultat”, valora el tècnic Chicho Pèlach, que també és conscient que la situació del Lleida –només ha sumat 2 punts dels últims 21– els pot anar a favor: “Poden estar molt nerviosos perquè és una de les últimes oportunitats per aspirar a jugar la promoció. A més, el camp ens beneficia. Ens convida a pensar que centrar-nos en defensa, mantenint la solidesa dels últims partits, i cedir la iniciativa per després sortir al contraatac pot acostar-nos molt a la victòria, i és que en la situació que es troben, si passen els minuts i no poden generar ocasions, els poden començar a venir molts nervis.”

Una altra bona notícia per al Peralada és que Iago López i Rober Sierra estan recuperats de la seva lesió i Chicho només tindrà les baixes de Montes (lesionat uns quinze dies més), Soni i Valery (estan amb el primer equip).

LA PRÈVIA

Centrar-nos en defensa i cedir la iniciativa al Lleida per després sortir al contraatac pot acostar-nos molt a la victòria
Nosaltres anem partit a partit i sabem que a Lleida el punt pot no ser un mal resultat
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)