Girona

Sergio González

Entrenador del Valladolid

“És una autèntica final”

“És un partit contra un rival directe, la puntuació és doble i ho hem de considerar com una final amb majúscules. És una autèntica final”, reconeix Sergio González, que no només assumeix la importància del duel d’aquest vespre, sinó que també creu que s’hi juguen més que el Girona: “Nosaltres som els que tenim menys punts i ens hi juguem moltíssim. Juguem a casa i som els que realment hem de demostrar que volem aquests punts. Ells vindran amb la mateixa idea, però hem d’estar una mica per damunt.” El tècnic català s’agafa a la imatge dels seus en els últims partits a casa –“hem jugat a un gran nivell i només ens ha faltat el resultat”– i confia superar els errors: “Treballem per ser nosaltres mateixos sense necessitat d’haver-nos de sobreposar als cops. L’altre dia, a Vitòria, qualsevol equip amb 2-0 hauria acabat 4-0. Vam mostrar l’esperit.”

Sergio creu que el Girona tornarà a jugar amb la línia de tres centrals –“es mostren més segurs així i n’han tret més rendiment”– i diu que té clar “com atacar-los i fer-los mal”. I al darrere, vigilància a Stuani i Portu: “Són els dos jugadors que els donen oxigen en la sortida de pilota.” L’exjugador de l’Espanyol està convençut del suport del públic: “Sempre que hi ha un partit difícil hi són. Ens ajudaran, i intentarem tornar-los el que ens donen. Tant de bo la comunió sigui contínua”.

MÉS NECESSITAT

“Ens hi juguem moltíssim. Ells vindran amb la mateixa idea, però hem d’estar per damunt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)