Girona

Dinou amb dos canvis

Convocatòria. Aleix Garcia, titular a Vigo, i Soni cauen d’una llista a la qual tornen Ramalho i Choco Lozano. El tècnic haurà descartar un jugador

Com a Vigo, Eusebio Sacristán va tornar a fer una convocatòria de dinou efectius dels quals un haurà de veure el partit des de les grades del Nuevo Zorrilla. A Balaídos va ser Valery, que estava tocat. L’escalenc ha tornat a viatjar i és possible que si ha fet net de la lesió s’assegui com a mínim a la banqueta, sobretot si el tècnic torna, com sembla, al 3-5-2.

Les novetats en la llista van ser Jonas Ramalho i Choco Lozano, que segons va informar el club van causar baixa a Vigo perquè arrossegaven molèsties als isquiotibials. El basc i l’hondureny han entrat per dos jugadors que van tenir minuts a Balaídos: Aleix Garcia i Kevin Soni. El migcmapista va ser titular (Eusebio el va rellevar a la mitja part) i el davanter va entrar en els últims minuts passant davant de Doumbia.

Retorn al 3-3-2-2

Seria una sorpresa, després de la lleugera millora de l’equip en la segona part i sobretot de les paraules de Cristhian Stuani dient que l’equip jugava més còmode amb tres centrals, que Eusebio no arraconés la defensa de quatre, que va donar molt bon rendiment quan la va reinstal·lar (el dia de l’1-2 al Bernabéu), però que ha anat perdent prestacions a una velocitat de vertigen (cinc derrotes seguides).

L’onze presenta moltes incògnites, però sembla evident que la porteria serà per a Bounou; que l’eix defensiu l’ocuparan Alcalá, Bernardo i Juanpe, i que a dalt jugaran Stuani i Portu, després que es tornés a fer molt evident que les prestacions del murcià milloren força quan juga a dalt amb relació a quan ho fa enganxat a l’extrem dret o esquerre.

El dubtes importants són als carrils. Ramalho i Porro son candidats a ocupar la banda dreta i possiblement el basc tingui més números que l’extremeny, l’estat de forma del qual no és el del principi de temporada. També hi encaixaria Ramalho perquè el partit requerirà jugadors amb experiència. A l’esquerra, Raúl García sembla tenir més possibilitats que Muniesa i que Valery.

El triangle del mig del camp també presenta dubtes. Douglas Luiz seria el favorit per jugar a davant de la defensa, però no va estar gens fi a Balaídos. Si Eusebio opta per asseure el brasiler a la banqueta, Pere Pons és una clara alternativa, i més avançats podrien jugar Granell i Borja García. La variant més defensiva seria situar Muniesa d’enllaç entre els centrals i els mitjapuntes.

RETORN AL 3-5-2

Tot fa pensar que Eusebio aparcarà la defensa de quatre com va acabar fent a Vigo

MOLTS DUBTES

Les incògnites es concentren en els carrils i també en els jugadors del centre del camp
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)