Nàstic

Ni esma ni arguments

2a divisió A. El Nàstic torna a mostrar la seva pitjor versió a domicili i perd sense pal·liatius contra el Granada, que sentencia el duel en la primera meitat

GRANADA 2 nàstic 0

GRANADA:Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Martínez, Quini; Fede San Emeterio, Azeez; Antonio Puertas (Alberto Martín, 73’), Fede Vico, Vadillo (Dani Ojeda, 86’); i Rodri.NÀSTIC:Becerra; Salva, Noguera, Villanueva (Uche, 52’), Josema; Pipa, Imanol García, Thioune, Abraham; Kante i Luis Suárez (Sadik, 75’).GOLS:1-0 (8’) Víctor Díaz. 2-0 (45+2’) Rodri.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:al local Germán; i als visitants Josema, Luis Suárez i Kante.

Al Nàstic cada setmana que passa li queden menys arguments per creure en la permanència i ahir ho va tornar a constatar amb una nova derrota a domicili, la cinquena consecutiva. Contra el Granada, els grana es van tornar a quedar sense marcar fora de casa, en un duel en el qual van ser netament inferiors i no van mostrar cap argument per mirar de capgirar un marcador que es va posar en contra ben aviat.

I és que, a pesar d’un inici valent i alegre dels tarragonins, la primera galleda d’aigua freda va arribar ja al minut 8, quan, en un servei de cantonada servit en curt, Vadillo va aprofitar la seva qualitat individual per deixar-li el gol fet a Víctor Díaz. Per a un equip acomplexat i sense confiança com el Nàstic, un cop així en aquests moments del matx és gairebé una garrotada definitiva, i així va ser. Perquè el Granada no va necessitar esforçar-s’hi gaire més per tenir el duel sempre sota control. De fet, en una primera meitat sense gaires més ocasions, va sentenciar-lo en la darrera jugada abans del descans, quan Rodri es va imposar a la fràgil defensa visitant per fer el 0-2.

Ja en la segona meitat, el guió del duel no va canviar pràcticament, amb un conjunt andalús que va viure tranquil i administrant esforços, mentre veia com anaven passant els minuts sense que el Nàstic tingués cap argument per sacsejar el matx. I així, el duel es va anar acostant al xiulet final, sense gaires més ocasions clares més enllà d’un cop de cap de Dani Ojeda al travesser en el minut 88’ que perfectament hauria pogut ser el 0-3 i furgar una mica més en la ferida dels d’Enrique Martín.