3a divisió FEF

Barrera, per al que faci falta

El protagonista. El polivalent futbolista va acabar fent de porter per segon cop aquest curs. L’exjugador del Figueres, el Palamós i el Peralada, entre d’altres, destaca amb un Horta que apunta alt

Narcís Barrera va saltar al terreny de joc en el minut 58, amb el seu equip, l’Horta, perdent 1-3 i en va sortir vestit de porter i amb un punt contra el Sant Andreu (3-3) que els permet mantenir ben viu el somni de jugar una fase d’ascens. I és que el futbolista de Tordera en va tenir prou amb poc més de mitja hora per fer una nova demostració de dedicació. “Ja em vaig posar de porter al camp de l’Hospitalet. Aquest diumenge va sortir de nou la necessitat, es va comentar que s’hi posés Morales però el necessitàvem en el joc aeri. Vaig assumir la responsabilitat i va sortir bé. Per sort no van xutar”, comenta rient el protagonista de l’acció, que un cop acabat el duel també es va erigir en líder anant a demanar disculpes a l’afició rival per una celebració una mica fora de to de l’Horta.

Una motivació creixent

Narcís Barrera volia deixar el futbol a l’estiu i mig de broma deia que només continuaria jugant si li arribava un projecte per fer fase d’ascens. Qui li va trucar va ser Nacho Castro. “Hi vaig anar a entrenar, i de seguida vaig veure que hi havia un gran grup i em vaig quedar. Jo li deia que teníem qualitat per ser a dalt, ell em prenia per boig i sembla que tindré raó”, explica Barrera, que remarca la gesta que està fent l’Horta aquesta temporada: “Si assolim la quarta posició serà increïble. Estem plantant cara a plantilles molt potents, i ja hem demostrat que som un equip valent.”

En aquesta bona trajectòria, Barrera destaca el paper de l’entrenador, Nacho Castro, amb qui va tenir un primer contacte una mica accidentat. “Va ser en un Peralada-Palamós, on vaig marcar el gol de la victòria dels palamosins. Jo i Nacho Castro vam acabar expulsats, i a la grada ens vam dir de tot”, recorda. Els seus camins es van trobar de nou a Peralada, on Barrera va arribar amb el preparador físic Jordi Sala: “En Nacho és un dels millors entrenadors de tercera, i dels que saben treure més rendiment als futbolistes. Ha donat confiança a molts jugadors que l’havien perdut i els resultats li estan donant la raó. Des del punt de vista personal, és una passada. Quan jugava a Peralada, em portava cada dia en cotxe a entrenar i es va forjar una molt bona relació.”

Un Horta ben gironí

En l’equip revelació del curs hi destaquen diversos noms amb vinculació amb el futbol gironí. Més enllà de Castro i Barrera, també hi juguen Nahuel, Pime, Guillem i Àlex Arenas. “Amb alguns d’ells compartim cotxe i parlem del futbol gironí. Ens agradaria que a tercera els equips de la demarcació fossin molts més. També comentem la situació del Peralada, de l’Olot, el Girona...”, explica Barrera.

EL PROTAGONISTA

Si assolim la quarta posició serà increïble. Estem plantant cara a plantilles molt potents i hem demostrat que som un equip valent
Vaig assumir la responsabilitat de posar-me de porter de nou. Per sort no van xutar
Narcís Barrera
jugador de l’Horta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)