Nàstic

Realitat assumida

Nàstic. Tot i que el descens encara no és matemàtic tant en els despatxos com en el vestidor s’han fet a la idea que l’equip competirà el curs vinent a segona divisió B

Si el Nàstic guanyés tots els partits que li queden, acabaria la lliga amb 46 punts. Amb aquest registre és pràcticament impossible assolir la salvació a la segona divisió A. La derrota a Granada ha servit, doncs, per assumir per part de tots els estaments que l’equip no continuarà jugant la temporada vinent a la categoria de plata. Els grana encara no han descendit matemàticament (12 punts els separa la salvació i queden 18 per jugar-se) però tothom ja pensa en clau de bronze.

El partit contra el Granada, on l’equip va sumar una altra derrota a domicili (la quinzena de dinou) va ser el darrer daltabaix de l’equip d’Enrique Martín que ja assumeix que no podrà salvar la categoria. “Vull demanar disculpes als seguidors per no aconseguir els objectius que ens vam marcar”, va dir el central Josema a Tarragona Ràdio després de l’enfrontament a Los Cármenes, en unes declaracions que van aixecar polseguera perquè es va queixar que una part de l’afició digués que l’equip no treballava. El central, hores després, ha demanat disculpes.

D’altra banda, als despatxos també es treballa amb un sol escenari. Des de l’acomiadament d’Arnal Llibert, el Nàstic ha de buscar la persona adient perquè el curs vinent lideri l’equip des de la direcció esportiva i també des de la banqueta. En aquest sentit, tal com han reconegut membres del club públicament, un dels objectius principals és la contractació del director esportiu del Reus, Sergi Parés, que, si arriba, ho farà amb el tècnic Xavi Bartolo. Tots dos han vist presencialment partits del Nàstic i de la Pobla. Tant Parés com Bartolo encara no poden signar perquè els uneix un contracte amb el Reus ja que no han estat desvinculats de l’entitat roig-i-negra malgrat no fer-hi una funció específica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)