Nàstic

Una victòria i cures pal·liatives al Nou Estadi

Nàstic. Els grana volen millorar la seva imatge en el tram final de competició amb dos partits consecutius a casa, on s’han sentit més còmodes

A principis de temporada, el duel que han de disputar el Nàstic i l’Extremadura a sis jornades del final de la lliga es podia preveure clau en la lluita per la salvació. Però els destins futbolístics han fet que només un dels dos equips, el blaugrana, necessiti els punts amb motius classificatoris. El conjunt grana, que ha perdut tota esperança per salvar-se, afronta el partit d’avui com una espècie de redempció, de tornar a donar la cara després dels naufragis que ha sofert a domicili. I tindrà una doble oportunitat de fer-ho perquè el Nou Estadi veurà de prop el seu equip durant dues setmanes consecutives, la que ve, contra el Mallorca.

La importància del factor Nou Estadi és alta, almenys, perquè el Nàstic no es deixi anar en el darrer tram de temporada i preservi certa dignitat. Els d’Enrique Martín hi han sumat set punts en els últims quatre partits, uns registres que no impressionen però que suposen un oasi en el desert del curs 2018/19. “En els últims partits a casa hem obtingut resultats positius i la línia és bona. Per tant, hem de ser optimistes de cara als dos propers partits i no pensar més enllà. Hem d’afrontar-ho tot amb naturalitat i sense pensar massa perquè no serà bo per a nosaltres”, subratlla el tècnic grana.

Josema, fora de la llista

Tot plegat, en una setmana marcada per les declaracions i les posteriors disculpes de Josema, que va carregar contra una part de l’afició que acusa l’equip de no treballar. El defensa no serà convocat.

ELS VESTIDORS

En el dia d’avui, matemàticament encara hem de lluitar per mantenir les possibilitats
Enrique Martín
entrenador del nàstic
No ens sentim superiors a ningú i no abaixem el cap davant de ningú. La idea és guanyar
Manuel Mosquera
entrenador de l’extremadura
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)