Girona

La copa Amèrica de fons

Compromís. Stuani va arriscar el físic diumenge, jugant arrossegant dues lesions musculars, amb el torneig internacional d’aquest estiu a l’horitzó

A banda de la contribució golejadora, Stuani ha exhibit compromís i responsabilitat amb l’equip des del primer fins a l’últim moment. La darrera mostra va ser diumenge, en la finalíssima contra el Llevant, a la qual va arribar justíssim, molt minvat, arrossegant dues lesions musculars a la cama esquerra, una al soli i l’altra el bessó, que van obligar-lo a infiltrar-se per poder disputar l’enfrontament. L’ariet es va arriscar i va jugar-se el físic, tot i haver-hi a l’horitzó la copa Amèrica, una competició que començarà d’aquí a menys d’un mes al Brasil i en la qual, a més, té moltes possibilitats de ser titular amb la seva selecció, l’Uruguai.

I és que la presència d’un dels atacants del combinat celeste, Luis Suárez, està en suspens després d’haver-se sotmès la setmana passada a una artroscòpia al genoll dret per una lesió de menisc que l’ha de tenir entre quatre i sis setmanes de baixa. El davanter del Barça ho té difícil, doncs, per arribar a una cita en què l’Uruguai debuta el 16 de juny contra l’Equador a Belo Horizonte, i el principal candidat per rellevar-lo i formar tàndem amb Edinson Cavani és Stuani. En l’últim partit amb l’equip que dirigeix Óscar Tabárez, a finals de març, el futbolista del Girona es va reivindicar amb un doblet per liderar el triomf dels sud-americans (3-0) contra l’Uzbekistan.

POSSIBILITATS

Té possibilitats de ser titular ja que la presència de Luis Suárez està en suspens

BUTLLETES

En l’últim enfrontament del combinat ‘celeste’ va marcar un doblet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)