Girona

Jémez: “A Girona ja saben que són equip de segona”

Gesta difícil. L’entrenador del Rayo Vallecano assegura que pensar en la combinació remota que donaria la permanència als de Montilivi “és passar-se d’optimista i pecar de poc realista”

Tot indica que l’última jornada de lliga servirà només per confirmar el drama que es va viure diumenge passat a Montilivi, i tot i que hi ha una possibilitat molt remota de permanència, el Girona serà nou equip de segona divisió A cap a quarts d’onze de la nit. La carambola que deixaria els blanc-i-vermells en la màxima categoria és tan complicada –el resultat del Celta a casa contra el Rayo i el del Girona a Vitòria hauria de permetre eixugar als gironins set gols de diferència respecte als gallecs– que fins i tot un dels protagonistes ja la va descartar ahir. El tècnic del Rayo, Paco Jémez, va intervenir al programa de la Radio Galega Ao contraataque i va ser clar: “Cal ser optimista però també realista, i tot el que sigui pensar que el Girona es pot salvar és passar-se d’optimista i pecar de poc realista. A Girona saben perfectament que ja són equip de segona divisió A, encara que matemàticament tinguin una possibilitat entre un milió per evitar-ho. Segur que ho intentaran però no crec que ningú aposti gaire en ferm per la seva continuïtat a primera divisió.” Així doncs, tot indica que el Rayo Vallecano no té com a prioritat buscar la golejada a Balaídos i donar un cop de mà al miracle gironí.

LA CARAMBOLA

El triomf del Rayo a Vigo és clau perquè el Girona tingui possibilitats de permanència

HO TENEN ASSUMIT?

“Ho intentaran però no crec que ningú aposti gaire en ferm per la seva continuïtat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)