Nàstic

El Nàstic presenta el nou projecte

Nàstic. Amb el descens a segona divisió B ja confirmat, els tarragonins avancen feina i anuncien l’arribada de Sergi Parés i Xavi Bartolo com a líders esportius

La temporada no ha finalitzat, però amb el descens de categoria ja confirmat, el Nàstic ja pensa en la temporada que ve de manera oficial. Així ho ha deixat clar el president de l’entitat Josep Maria Andreu, que ha anunciat els pilars sobre els quals se sostindrà el projecte esportiu de l’any que ve. Tots dos provenen del Reus, tot i que amb passat grana: es tracta del director esportiu Sergi Parés i el tècnic Xavi Bartolo.

Tots dos, que abans de la desaparició lideraven el projecte del Reus, seran els encarregats d’intentar retornar el Nàstic a la divisió de plata.. “Apostem pel Sergi i pel Xavi perquè són persones que tenen ADN Nàstic i ara necessitem gent nastiquera per liderar el projecte”, va explicar Andreu, que ha confirmat també que en els propers dies el nou director esportiu farà una roda de premsa per explicar el projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)