Girona

El títol, a les seves mans

3a divisió. El Llagostera busca aquest migdia el campionat de lliga al camp de l’Ascó (12 h) conscient que depèn d’ell mateix per aconseguir-ho

Enfilar-se fins als 80 punts com ha fet el Llagostera hauria de ser sinònim de convertir-se en el campió de tercera divisió en la majoria dels casos. Enguany, però, el fet que la competició comptés amb dos partits més, així com la fortalesa i excel·lent rendiment dels equips capdavanters fan que a falta d’un partit, el líder de la categoria encara no estigui decidit. El premi gros se’l jugaran el Llagostera d’una banda i l’Hospitalet de l’altra. Els gironins tenen l’avantatge de dependre d’ells mateixos per ser campions, ja que si guanyen ho tindran fet. També podran celebrar el campionat sempre que facin mateix o millor resultat que els riberencs. Per fer-ho realitat però, hauran de superar un Ascó ja descendit que no fa cap gràcia al tècnic Oriol Alsina: “La via ràpida per ser campions és guanyar, i és la que volem agafar. El problema és que l’únic equip en tot el curs que ens ha guanyat per més d’un gol i de manera totalment merescuda és l’Ascó (1-3). Això és un toc d’atenció i ens ha de servir per sortir molt endollats.” La fotografia actual del partit però mostra un Llagostera que s’hi juga quedar a només una eliminatòria de la segona divisió B contra un Ascó ja descendit i que fa set jornades que no guanya. Aquest argument tampoc fa relaxar ni un gram la posició d’Alsina: “Quan ens van visitar en la primera volta també feia nou jornades que no guanyaven, nosaltres no havíem perdut a casa i ens van sorprendre. Hem de jugar amb la màxima tensió.”

Una novetat a l’esquerra

Per aquest partit, el Llagostera recupera Pitu i Amantini, manté les baixes de Gil Muntadas i Maymí i perd Bigas, amb una lesió al colze que el deixarà fora de combat entre dues i tres setmanes amb tota seguretat. La lesió del lateral esquerre titular ben segur que serà coberta per Maynau.

LA PRÈVIA

La via ràpida per ser campions és guanyar, i és la que volem agafar. L’Ascó ens va guanyar de manera clara i hem d’estar endollats
Passi el que passi la temporada ha estat excel·lent, però volem el premi gros, que és el títol
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)