Girona

Porro, a l’Eurocopa sub-21

Convocat. L’extremeny ha entrat en la llista de 25 jugadors –en cauran dos– per jugar el campionat europeu a Itàlia i San Marino

El seleccionador espanyol sub-21 va donar ahir la llista prèvia dels 25 jugadors que jugaran l’Eurocopa d’Itàlia i San Marino a partir del 17 de juny. En la llista destaca la presència del carriler del Girona Pedro Porro. L’extremeny, tot i que en les últimes jornades ha tingut menys presència, ja va entrar en la darrera convocatòria i va ser titular en els dos amistosos amb molt bones sensacions. Les seves actuacions han convençut el seleccionador Luis de la Fuente, que ha confiat en ell per a la posició de lateral dret juntament amb el futbolista de l’Alavés Martín Aguirregabiria. D’aquesta llista, però, n’hauran de caure dos per fer la convocatòria definitiva de 23, però res fa pensar que sigui un defensa –només n’hi ha set a la llista.

Pedro Porro i la selecció espanyola se les hauran en la fase de grups amb Bèlgica, Itàlia i Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)