Girona

El Girona torna a perdre (2-1) i consuma el descens a segona A

1a divisió. Decebedora imatge del conjunt blanc-i-vermell a Mendizorrotza, que surt derrotat contra el Deportivo Alavés en un partit en què no té ni una opció

No hi ha hagut miracle. El Girona ha fet realitat el què la setmana passada era virtual i s’ha convertit amb un empat (2-1) al feu del Deportivo Alavés en equip de segona A.

Ha estat un partit més d’absoluta decepció del conjunt blanc-i-vermell, que s’ha acomiadat de la categoria amb una actuació lamentable, un dia en què no tenia res a perdre, en què havia de cremar naus a la recerca de l’impossible, però en què no ha donat la sensació en cap moment de creure en res. Necessitaven els gironins una carambola per seguir a la màxima categoria, havien de golejar i esperar que el Celta perdés a Balaídos contra el Rayo Vallecano, tot plegat amb una combinació de resultats que li permetés treure 7 gols de diferència als gallecs, i no és que no hagin golejat, és que ni s’han acostat a guanyar, mentre el Rayo, ja descendit, sí ha estat a punt de fer-ho, ha acabat empatant (2-2) en un duel en què ha arribat a anar guanyant 0 a 2. Qui sap si el Girona hagués fet la feina, almenys anar per davant en el marcador, si els nervis s’haguessin apoderat de Balaídos.

No se sabrà i no ha estat a prop tampoc, perquè a Mendizorrotza, els homes orientats per Eusebio Sacristán no han comparegut pràcticament. De fet, el futbolista més destacat de l’equip ha estat Gorka Iraizoz, titular, autor de diverses intervencions de mèrit al llarg del partit. Abans del descans però, no ha pogut fer res el porter dels gironins a un potent xut de Wakaso des de fora de l’àrea , que ha posat per davant als vitorians. En la primera part, les dues aproximacions més perilloses del Girona les ha protagonitzat Portu, desencertat a l’hora de finalitzar.

No ha canviat el guió en el segon acte. El conjunt gironí ha continuat estèril en atac i fràgil al darrera, fins que Calleri ha marcat el 2 a 0 que ja ha sentenciat, si feia falta, als blanc-i-vermells. Finalment, Portu, sí ha afinat i amb un golàs ha maquillat el resultat i ha marcat l’últim gol del Girona a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)