2a divisió FEF

El títol és del Llagostera

Campions. Els d’Oriol Alsina compleixen amb una clara victòria al camp de l’Ascó (0-3) i es guanyen el dret a jugar l’eliminatòria de campions en la fase d’ascens a 2a divisió B

ascó 0 llagostera 3

ASCÓ:Eudald, Riki, Artur, Parra (Jani, 80’), Marc Fabregat (Èric Roda, 75’), Bernat, Messeguer, Xavi Jaime, Bertomeu, Ousman (Felipe, 45’) i Masqué.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Amantini (Cunill, 77’), Lucas Viale, Maynau, Pol Gómez, Maik Molist, Moussa (Aimar, 60’), Èric Jiménez, Marc Medina (Yeray, 71’) i Sascha.GOLS:0-1 (20’) Lucas Viale, de penal. 0-2 (23’) Sascha. 0-3 (47’) Èric Jiménez.ÀRBITRE:Barón Ajenjo.T.G.:als locals Xavi Jaime i Bernat; i al visitant Èric Jiménez.

El Llagostera és el campió de tercera divisió. Els d’Oriol Alsina van posar ahir el punt seguit a la temporada per la porta gran, i és que unes setmanes després d’assegurar-se la presència en la promoció d’ascens la contundent victòria al camp de l’Ascó (0-3) permet als llagosterencs posar el llaç a un títol que estava ben encarrilat des de fa temps. Les celebracions, això sí, no es poden allargar, i és que a partir d’avui començarà el més important amb la lluita per l’ascens a 2a B –aquesta tarda es coneixerà el rival–, en què el Llagostera vol aconseguir l’ascens per la via ràpida i evitar haver de jugar una segona i tercera eliminatòria. L’Hospitalet, segon; l’Horta, tercer, i el Prat, quart, completaran la nòmina de catalans en la fase d’ascens.

Control absolut

L’empat de l’Hospitalet a casa contra el Reus B va fer que el Llagostera no necessités ni guanyar el partit per acabar campió. Tot i això els d’Oriol Alsina no van fallar, i és que des del primer moment van sortir a buscar els tres punts contra un Ascó que, tot i estar ja descendit, no va abaixar els braços en cap moment. Tot i la resistència local en els primers minuts, el partit es va començar a decantar en el minut 20, amb un penal per mans –molt protestades per l’equip local– que Viale es va encarregar de transformar en el 0-1. El cop va ser molt dur per als asconencs, i és que només tres minuts després Sascha va culminar una bona jugada amb el seu olfacte de gol habitual i va situar el 0-2 al marcador.

Amb el resultat clarament a favor i gairebé la victòria al sac, els llagosterencs van fer un pas enrere i van buscar les accions de contraatac, aprofitant que l’Ascó cercava retallar la diferència, per acabar de sentenciar el partit. No ho va aconseguir abans del descans, però en la represa va necessitar només dos minuts per, amb un gol d’Èric Jiménez, marcar el 0-3 definitiu després d’un atac ràpid.

En el tram final tothom esperava amb ganes el xiulet final, que va desfermar l’alegria de l’expedició llagosterenca, que ara somia més que mai el retorn a 2a B.