Girona

L’escridassada marca

Decidit a assumir la marxa. “La resposta de l’afició en els últims partits m’ha fet entendre el seu missatge”, explica Eusebio

Amb el descens a segona A, el Girona tenia clar que feia falta un relleu a la banqueta per mirar de recuperar la categoria perduda. Eusebio tampoc s’ha agafat al contracte firmat l’estiu passat, fins al juny del 2020, i ha renunciat al sou que li pertocaria del curs següent. Tot i això, tant Quique Cárcel com el mateix tècnic van tenir molt bones paraules l’un de l’altre. Per què no s’han ni plantejat la possibilitat de fer plegats el camí d’intentar tornar a primera? Pendents de la resposta del màxim responsable esportiu, que farà demà una roda de premsa, Eusebio hi va dir la seva: “Hem entès que és el moment d’un canvi.” El tècnic de La Seca va fer referència a les escridassades que va viure en els últims partits a Montilivi. “Tal com han acabat les coses, i sentint la resposta que hi ha hagut a nivell general de l’afició durant les últimes jornades, això m’ha fet entendre que no han estat gaire contents amb com he fet les coses. Entenc que l’afició és sagrada, que mereix tot el respecte i que he d’entendre el seu missatge.” En una temporada pèssima com a local, amb només tres victòries, l’emprenyada amb el tècnic va tenir l’origen en el canvi de Patrick Roberts contra el Vila-real, que va provocar una senyora escridassada. I en els dos següents partits, contra el Sevilla i el Llevant, l’afició va xiular de manera nítida quan per megafonia –just abans de començar– es va anunciar el nom del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)