2a divisió FEF

La denúncia contra el Cornellà, arxivada

Ascens a 2a. Competició desestima la denúncia del Teruel i, diumenge, l’equip català jugarà contra la Ponferradina l’anada de la primera eliminatòria del play-off

El Comitè de Competició ha decidit arxivar l’expedient de la impugnació, per presumpta alineació indeguda, del partit entre el Cornellà i el Teruel, que va fer el club aragonès. L’equip que entrena Xavi Calm podrà jugar, doncs, sense cap entrebanc contra la Ponferradina, aquest diumenge a un quart de vuit, el partit d’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a segona divisió.

El Teruel va impugnar el partit de la darrera jornada contra el Cornellà, disputat diumenge passat, per la participació d’Abde, un futbolista juvenil del conjunt verd que havia estat sancionat en la divisió d’honor juvenil. El Cornellà – Teruel va acabar amb un resultat de 2-0 que va suposar la classificació per al play-off dels catalans i el descens a tercera dels aragonesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)