2a divisió FEF

El Llagostera fa un pas de gegant cap a l’ascens (2-0)

Fase d’ascens a 2a B. Els gironins superen el Portugalete en l’anada de l’eliminatòria de campions amb dos gols de Crespo i Aimar en la primera part

El Llagostera ha guanyat el Portugalete en l’anada de l’eliminatòria de campions per pujar a segona B (2-0). Dos gols de Crespo i Aimar en el primer temps han decantat la balança a favor de l’equip dirigit per Oriol Alsina, que fa un pas de gegant per ascendir de categoria per la via més directe.

La primera part ha estat un monòleg del Llagostera, que ha dominat el rival i ha marcat el ritme del matx. L’estratègia ha estat l’arma principal dels gironins i ja en el minut 11 Viale ha avisat al Portugaleta amb el cap. Els bascos, molt tímidament, també han intentat inquietar a Marcos i en el 19, un xut d’Ukerdi ha fet treballar el porter local. Tot i això, els d’Oriol Alsina generaven més sensació de perill.

En el 29, Sascha ha deixat l’esfèrica a Moussa i aquest ha fet una passada exquisida a Crespo que ha batut al porter Mediavilla. El mateix Crespo ha tingut una nova ocasió en el 38, i en el 43, Aimar ha fet el segon. Una jugada amb rebots a l’àrea ha acabat amb la pilota a les botes del lateral, que amb l’esquerre l’ha colat al pal llar. En el 45, de nou Crespo ha pogut fer el tercer però el porter del Portugalete ha refusat a corner.

En la segona meitat, el Llagostera ha controlat l’avantatge en el marcador gràcies a la solidaritat defensiva de tot el bloc. El Portugalete ha dominat més el joc i ha generat perill però li ha mancat encert en els metres finals per fer un gol que l’hagués fet entrar en l’eliminatòria. Els llagosterencs jugaran el dissabte vinent a l’estadi La Florida de Portugalete la tornada amb un bon avantatge que haurà de defensar si vol retornar a segona B només una temporada després.