Girona

Aleix, en clau de comiat

Fi de trajecte. L’ebrenc tanca una etapa de dues temporades a Montilivi com a cedit pel City, amb el qual té un any de contracte

A més de Gorka Iraizoz i Jonas Ramalho, que no continuaran, el Girona acaba la relació contractual amb els tres jugadors que tenia cedits pel Manchester City. Douglas Luiz, Patrick Roberts i Aleix Garcia se’n tornen al club anglès, pendents de resoldre el seu futur. El migcampista d’Ulldecona va confirmar per les xarxes socials que posa el punt i final al seu pas per Montilivi, de dues temporades, amb molta més presència aquesta temporada amb Eusebio (1667 minuts repartits en 31 partits) que en l’estrena dels gironins a l’elit amb Machín (851 minuts en 20 partits diferents).

“Vull demanar disculpes per la part que em toca però també enviar forces i tranquil·litat a tota l’afició gironina perquè estic segur que aquest club tornarà a ser de primera ben aviat”, va explicar el futbolista ebrenc, agraït pel tracte que ha rebut per part de tota la gent del club. “Allà on vagi, sempre portaré l’orgull gironí amb mi”. Aleix, que el mes que ve farà 22 anys, acaba contracte amb el Manchester City el juny del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)