Girona

Els abonats del Girona tindran premi si l’equip puja

Els abonats del Girona que mantinguin la fidelitat cap al club després del descens a segona divisió A tindran premi si la temporada acaba amb el retorn de l’equip a la màxima categoria. Si puja a primera, el Girona regalarà l’import de l’abonament d’aquesta temporada –la de segona A– als socis, que tindran aquest descompte en el preu del carnet de primera divisió. Per fer efectiva la promoció, però, els abonats hauran d’haver assistit a 19 dels 21 partits de la lliga regular de segona A. L’abonament inclou tots els partits de lliga regular, sense ni copa ni play-off d’ascens, si n’hi ha. Per la promoció, també és imprescindible fer-se abonat o tramitar la renovació abans del 30 d’agost.

Els preus dels abonaments d’aquesta temporada són molt similars als de l’última a segona A (2016/17), la de l’ascens a primera. Per als adults, els preus van des del 100 euros als gols fins als 450 euros a tribuna. El club ha decidit fer més sectors, com els gols laterals, la zona més propera a tribuna. Amb la desaparició de les grades retràctils dels gols –es manté la de preferent–, prop d’un miler de socis hauran de ser reubicats.

L’única via per renovar els carnets és la domiciliació bancària.Es manté també la quota (de 50 euros per als adults, 30 euros per als júniors i 10 euros per als infantils) de soci, que es paga al gener. El Girona ha tancat el pas per primera divisió amb 9.500 abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)