Girona

Els gols Nord i Sud recuperaran l’aspecte original

Nova capacitat: 11.200. El Girona determina que l’única ampliació que subsistirà serà la de preferent, i l’estadi tindrà 2.000 seients més que el curs de l’ascens

Amb una mitjana d’espectadors a primera divisió que no va arribar als 11.000 la temporada passada, estava escrit que no tenia cap sentit mantenir els 14.500 seients de capacitat per al curs 2019/20 a segona A. El Girona, després de valorar tots els possibles escenaris, va determinar que havia de sacrificar les ampliacions que en el seu dia va fer en els gols Nord (el curs 2017/18) i Sud (2018/19) i recuperar l’aspecte original de quan l’equip jugava a segona A, el curs 2017/18. D’aquesta manera, Montilivi perdrà uns 3.000 seients (2.000 al gol Nord i 1.000 al Sud) i tindrà una capacitat d’11.2000 espectadors que serà superior a la que tenia en l’últim curs a segona A (9.282 seients). Amb la desaparició de les grades del gol Sud també passarà a millor vida l’espai VIP que el club va dissenyar per rendibilitzar les noves llotges amb pantalles de televisió i càtering. La retirada d’aquestes dues graderies també suposarà un estalvi econòmic, ja que el club en pagava un lloguer anual.

De les tres ampliacions que s’han fet a Montilivi des de l’ascens a primera divisió, només subsistirà la graderia de preferent superior, on hi ha uns 2.000 seients, la majoria dels quals estan aixoplugats per una gran lona. En aquest espai, on també se situen la majoria de mitjans de comunicació de ràdio i premsa escrita, també s’hi mantindrà una de les zones VIP. De totes les obres que s’han fet a l’estadi, a banda de l’ampliació de preferent, quedarà la nova gespa i l’enllumenat (pel camí també es va perdre el camp annex).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)