Girona

Preus de segona, descompte de primera

El Girona regalarà als socis el cost de l’abonament de la temporada 2019/20 si l’equip puja a primera

Amb el descens, el club situa els preus al nivell dels de la temporada de l’ascens, incloent-hi els 50 euros de soci

El Girona té “bones expectatives” sobre la resposta

El Girona confia que no hi hagi gaire davallada a les graderies, però la desil·lusió del descens a segona A s’ha de compensar amb al·licients per als aficionats. I el club n’ha trobat un, que ja ha seguit alguna altra entitat, per mantenir connectada la massa social. El Girona regalarà als socis que renovin el carnet –i als que s’hi afegeixin ara– el cost de l’abonament d’aquesta pròxima temporada a segona A si l’equip assoleix l’ascens a primera. Tot el que hagin pagat pel carnet se’ls descomptarà en l’abonament de la temporada 2020/21, a primera divisió. La promoció, això sí, té dues condicions indispensables. La primera, que s’ha de tramitar l’alta (o la renovació) abans del 30 d’agost. I la segona, haver assistit a com a mínim 19 dels 21 partits de la lliga regular de segona A. Són els únics partits que entraran en l’abonament, que exclou tant la copa com una hipotètica disputa del play-off d’ascens.

Amb més sectors

El Girona s’ha adaptat al context de segona A i ha fixat preus molt similars o calcats respecte als de la temporada de l’ascens. Un seient a la zona de gol costava a un adult 150 euros, i ara pagarà 100 euros per l’abonament i 50 euros més de la quota de soci, que es manté igual –per als júniors són 30 euros i per als infantils, 10 euros– i es paga al gener. Com a novetat, el Girona ha fixat sectors concrets a cada àrea de l’estadi: hi ha gols laterals (l’àrea més propera a tribuna); diferència entre preferent central i lateral, i tribuna inferior i superior. Els preus oscil·len entre els 100 euros als gols per als adults i els 480 euros per a la tribuna superior (a més dels 50 euros de soci). En tots els abonaments, els abonats que hagin assistit a com a mínim 17 dels 20 partits de l’última temporada a primera –els 19 de lliga i la primera eliminatòria de copa– tindran un 10% de descompte, tal com se’ls va prometre l’estiu passat.

La campanya comença dilluns i el club destinarà tot el juny a les renovacions. A partir d’ara, la domiciliació bancària és l’única via per renovar el carnet. De fet, a qui ja tingui el carnet domiciliat, ja se li renovarà automàticament el seient. A partir de l’1 de juliol, s’alliberaran els seients no domiciliats i s’obrirà un període de tres dies per als canvis de seient. Les noves altes –s’han d’haver inscrit durant el juny a la llista d’espera– es faran a partir del 10 de juliol.

Un miler d’afectats

Amb la desaparició de les graderies retràctils de gol nord i gol sud, el club calcula que un 10% dels 9.500 abonats es queden sense el seu seient. Entre el 3 i el 16 de juny, els afectats podran enviar les seves peticions de reubicació, i a partir del 20 de juny podran seleccionar seient. Tots els tràmits de la campanya –renovació, domiciliació, fraccionar el pagament o canviar el seient– es podran fer de manera digital, a través de la pàgina web oficial del club.

Lloc per a tots

El Girona va tancar el pas per primera divisió amb més de 10.000 espectadors de mitjana. D’abonats, n’hi havia 9.500. Són xifres que el club assumeix que no es podran mantenir a la divisió de plata, però s’ha preferit no tornar a l’aforament anterior, sense cap graderia retràctil, per no posar-se sostre. Amb 11.200 seients, hi ha espai suficient per a tots els abonats i per reservar un percentatge a la venda d’entrades, que sol ser una de les partides més afectades pel descens de categoria.

“Tenim bones expectatives”, assegura el director general del club, Ignasi Mas-Bagà. “Hem passat el dol del descens, però també hem rebut missatges positius. La gent està amb el club i confiem que aquest viatge que hem fet per primera ens ajudi a arribar a molta gent, que s’ha enamorat del Girona i que creiem que continuarà aquí.” El Girona va començar l’última temporada a segona A amb 5.200 abonats i la va tancar amb 7.000.

LA FÓRMULA

Es descomptaria de l’abonament de primera l’estiu que ve el preu que ara paguin pel carnet
SARA CABARROCAS
Es descomptaria de l’abonament de primera l’estiu que ve el preu que ara paguin pel carnet

LA FORQUILLA LA FORQUILLA

Els preus van dels 100 als 450 euros i es distingeixen sectors concrets a cada zona Els preus van dels 100 als 450 euros i es distingeixen sectors concrets a cada zona

COM A CONDICIÓ COM A CONDICIÓ

Per tenir premi, s’ha d’assistir a 19 dels 21 partits de lliga regular, els únics que entren Per tenir premi, s’ha d’assistir a 19 dels 21 partits de lliga regular, els únics que entren

PROTAGONISTA

Ignasi Mas-Bagà
DIRECTOR GENERAL DEL GIRONA
DIRECTOR GENERAL DEL GIRONA

EN XIFRES

Hem passat el dol del descens però també hem rebut missatges positius. La gent està amb el club
Hem passat el dol del descens però també hem rebut missatges positius. La gent està amb el club
11.200
seients
tindrà Montilivi la temporada 2019/20, un cop es desmuntin les grades retràctils dels gols
5.200
abonats
tenia el club en l’inici de l’últim curs a 2a. Al febrer, va arribar als 7.000 i va tancar l’aixeta
9.500
abonats
és la xifra amb què ha tancat el Girona el pas per primera. El club té uns 11.500 socis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)