Girona

Pedro Porro es perd l’Europeu sub21

Girona. El futbolista blanc-i-vermell ha patit una lesió al psoas que l’aparta de la selecció espanyola i suposa un contratemps en el seu creixement

Males notícies per un dels jugadors més prometedors de la plantilla del Girona com és Pedro Porro. L’extremeny ha anunciat a través de les xarxes socials que pateix una ruptura al psoas de la cama i això li impedirà participar a l’Europeu sub21 que es disputa a partir del proper cap de setmana a Itàlia. Pedro Porro va ser una de les sorpreses més destacades de la llista definitiva del combinat estatal, un premi a l’evolució i creixement del carriler del Girona en l’últim any. Més enllà d’un cop moral per al jugador, això també pot comportar un contratemps en el futur del futbolista i de la repercussió en la caixa del club de Montilivi, ja que Porro era dels efectius amb més cartell i propostes per sortir de la plantilla gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)