Girona

Unzué: “Accepto el repte de pujar a primera amb el Girona”

Girona FC. El club de Montilivi presenta Juan Carlos Unzué com a nou entrenador. El navarrès arriba amb un repte clar entre cella i cella: tornar a la màxima categoria del futbol estatal

Juan Carlos Unzué ha sigut presentat aquest migdia a Montilivi com a nou entrenador del Girona. L’entrenador navarrès ha firmat com a màxim responsable de la primera plantilla per una temporada amb dues més d’opcionals segons objectius assolits. En les seves primeres paraules davant la premsa gironina, Juan Carlos Unzué ha sigut contundent: “Accepto el repte de tornar el Girona a primera divisió”, ha remarcat, i després ha matisat: “L’objectiu és clar, però també hem de ser conscients de la duresa de la segona divisió A, i que hi ha uns dotze equips que també compartiran aquesta fita. El que vull deixar clar és que no es puja de categoria a l’octubre; es puja al juny, i per molt bé que ens vagin les coses, hi haurà moments complicats. Hem d’engrescar a la gent des de l’inici, i si ho fem, segur que quan tinguem dificultats, la nostra afició hi serà”.

Unzué aterra tot sol a Girona i el seu cos tècnic estarà format per membres que ja ocupaven càrrecs en l’àrea esportiva de Montilivi: “Quique ha muntat un equip que creu que pot encaixar amb la meva idea de joc. Amb les reunions que he tingut amb tots ells, estic convençut que ens entendrem i que ens ajudarem tots plegats”.

Per últim, l’entrenador ha deixat clar que li agradaria que es quedéssin el major nombre de jugadors de la plantilla que ha competit a primera divisió: “Sóc conscient que s’ha produït un descens i que hi haurà peces que agafaran altres equips. El que vull és que el jugador que continuï al Girona ho faci convençut”.

El cas Oikos

La trama de les presumptes apostes en partits que està esquitxant aquestes últimes setmanes el futbol espanyol també ha aparegut en la presentació. Sobre el possible desenllaç del cas i retorn del Girona a primera divisió, Unzué ha sigut clar: “El Girona està defensant els seus interessos, i ho està fent bé. Dit això, jo tinc clar que vinc a entrenar a segona divisió, i així treballaré i ho transmetré als meus futbolistes. Tot el que passi després d’això, no ho puc valorar” .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)