Girona

Delfí Geli

President del Girona

“És un malalt de futbol”

Delfí Geli va qualificar Juan Carlos Unzué de “malalt de futbol” per la manera com s’agafa la professió. “És una persona que viu les 24 hores per aquest esport, que ha treballat al costat de grans entrenadors, que cuida tots els detalls i que és capaç de fer que els seus equips controlin moltes situacions del joc”, va explicar el president. “Té il·lusió i predisposició, i una energia amb la qual ens engrescarà a tots”, va afegir-hi.

Delfí Geli va destacar que s’ha format un equip tècnic potent amb gent de la casa i el mateix Unzué: “També la coneix. La casa i l’equip, perquè ha vist molts de partits a Montilivi. Estic segur que l’adaptació amb el seu nou equip serà molt ràpida i positiva.” Geli no va fer cap referència a l’operació Oikos i va parlar de segona divisió. “La primera la tenim a l’horitzó, però tots coneixem les dificultats de la segona. Hem de ser cauts i treballar fort per ser competitius.”

PRESIDENT

Cuida tots els detalls, controla moltes situacions del joc i segur que ens engrescarà amb la seva il·lusió i predisposició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)