Girona

‘El Choco’ marca en la derrota d’Hondures contra Jamaica

Copa d’Or. L’atacant del Girona, que sortia d’una lesió, va jugar els 90 minuts del duel

El davanter del Girona, Anthony El Choco Lozano va debutar la passada matinada amb la selecció d’Hondures a la Copa d’Or. El combinat centreamericà va perdre contra Jamaica (3-2) en el partit de la primera jornada del grup C que es va disputar a l’estadi Independence Park de Kingston, a Jamaica, un dels tres països juntament amb els Estats Units i Costa Rica que són seu de la competició. Els locals van avançar-se 2-0 en la primera part, però en l’inici de la segona El Choco Lozano va retallar distàncies després d’aprofitar la passada de la mort d’un company. Dos minuts després, Jamaica va sentenciar amb el 3-1 i Castillo, en el descompte, va establir el 3-2 definitiu. Lozano va completar els 90 minuts de joc tot i sortir d’una lesió muscular que el va tenir apartat de l’equip en els dos amistosos anteriors a la Copa d’Or que la seva selecció va disputar contra el Paraguai i el Brasil.

Hondures jugarà la matinada de dissabte contra Curaçao i la del dimecres 26 de juny contra El Salvador amb l’objectiu de sumar els punts necessaris que li atorguin la classificació per a la següent fase del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)