Girona

Lluita amb primeres per Maffeo

Quarta etapa? El Girona negocia amb l’Stuttgart la cessió del lateral barceloní, que l’estiu passat va ser traspassat pel City al club alemany per 10 milions d’euros. Maffeo ha tingut un paper residual en la Bundesliga, amb només vuit partits

El buit del Girona en el lateral dret, l’etern maldecap de Quique Cárcel precisament des de la marxa de Pablo Maffeo, es podria omplir precisament amb el retorn, un altre cop, del futbolista barceloní de 21 anys després d’una experiència molt poc profitosa en la Bundesliga. L’Stuttgart, que va pagar 10 milions al Manchester City pel barceloní, no ha amortitzat ni de bon tros la inversió pel lateral (només vuit partits de lliga i apartat de la disciplina de la plantilla durant uns mesos) i estudia cedir-lo després del descens de l’equip alemany. El Girona ha obert els ulls amb aquesta possibilitat i ha negociat la reincorporació de Maffeo, que va jugar al club de Montilivi en tres etapes, sempre com a cedit pel City: el curs 2015/16 i el 2016/17 (en tots dos casos va arribar en el mercat d’hivern) i la temporada 2017/18, la del debut del Girona a primera divisió, en què Maffeo va disputar 33 partits.

L’equip de Montilivi seria una opció preferent per a Maffeo, conscient que és on més i millor ha rendit. El Girona negocia una cessió amb una opció de compra obligatòria en cas d’ascens a primera. L’operació no és barata –entre cessió, sou i traspàs podria superar els 8 o 9 milions–, ni tampoc és gens senzilla, perquè hi ha equips com l’Espanyol (sembla haver llançat la tovallola), el Vila-real i el Leganés que també han aixecat les orelles i poden oferir-li un lloc a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)