Girona

El traspàs de Portu, “bo per a tots”

Eusebio Sacristán. “Ell tindrà la possibilitat de jugar a primera en un club important i el Girona rebrà una bona quantitat de diners”, explica a Sant Sebastià l’exentrenador del Girona, que diu que “va processant” el que ha viscut

Eusebio Sacristán va valorar el traspàs de Portu a la Real Sociedad, club al qual havia dirigit abans d’arribar a Montilivi, en una entrevista a SER Deportivos Gipuzkoa. El mitjapunta murcià ha firmat un contracte per cinc temporades amb el conjunt de Sant Sebastià, que pagarà deu milions d’euros al Girona, un traspàs rècord (amb molta diferència) a Montilivi. “Jo crec que és bo per a tots. Per a Portu, perquè tindrà la possibilitat de jugar a primera i en un club important. Per al Girona, perquè rebrà una quantitat de diners per un jugador que ha estat important els últims anys. I per a la Real, perquè li arriba un jugador amb una gran mentalitat, molt competitiu i amb molta generositat en l’esforç”.

Eusebio està convençut que el murcià s’adaptarà bé a Anoeta: “No tinc cap dubte que encaixarà perfectament i que a Imanol li encantarà la seva mentalitat. Després de la sortida de Juanmi, és el jugador que li pot donar la variant ofensiva quant a desmarcatges en profunditat. No té el perfil d’extrem, però pot jugar a la banda per buscar la profunditat.”

Eusebio es va desvincular del Girona després del descens a segona A. “Van passant els dies, vaig processant el que he viscut i estic en aquesta fase d’anàlisi i de preparar-me per al que vingui en el futur. Estic bé”, va comentar el tècnic de La Seca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)