Girona

L’ascens del Cadis hauria donat 2,5 milions al Girona

L’agost passat, el Girona va incorporar Jairo Izquierdo en una operació a tres bandes. Va pagar uns 300.000 euros a l’Extremadura per l’extrem canari, que va signar un contracte per quatre cursos amb el club de Montilivi abans de sortir cedit cap al Cadis.

La idea del club de Montilivi era que el futbolista tingués minuts i rodatge a segona A després de brillar a segona B amb l’Extremadura (38 partits i sis gols), que va pujar a plata. Al Cadis, Jairo també ha destacat (27 partits i tres gols).

El Girona l’incorporarà a la plantilla 2019/20, tot i que si l’equip andalús hagués pujat a primera (els d’Álvaro Cervera van quedar fora de la lluita per la fase d’ascens en l’última jornada), no l’hauria pogut veure vestit de blanc-i-vermell, ja que el Cadis hauria hagut d’afrontar una opció de compra obligatòria per 2,5 milions d’euros. Sense ascens, si els andalusos l’haguessin volgut, haurien hagut de pagar 3,5 milions.

Repesca fallida

Arran de la lesió de Johan Mojica, el Girona va intentar aconseguir els serveis de Jairo a meitat de curs, aprofitant que la LFP li va obrir una finestra extraordinària per la lesió de llarga durada del colombià. Era el mes de novembre i el Girona estava en una zona còmoda de la classificació de primera mentre el Cadis lluitava en el vagó capdavanter de segona A.

Tot i els intents de Cárcel i el fet que Jairo era jugador del Girona, qui tenia l’última paraula a l’hora de beneir la cessió era el Cadis, que es va negar a perdre un jugador important. El Girona veia en Jairo un futbolista reciclable en el carril, però finalment va deixar passar la finestra i en el mercat d’hivern va acabar portant Raúl García Carnero.

INTENT FALLIT

Cárcel el va voler recuperar arran la lesió de Mojica, però el Cadis s’hi va oposar

FINS AL 2022

L’Extremadura va cobrar 300.000 euros del Girona per l’extrem canari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)