Girona

Àlex Granell ja imparteix lliçons al seu campus

Futur amb incògnita. El migcampista té contracte fins al 2021 amb el Girona, però també una clàusula molt accessible d’un milió

El futbolista del Girona Àlex Granell ja imparteix lliçons de futbol en primera persona durant la segona edició del seu Campus, que s’està portant a terme al complex lúdic esportiu El Collell des de la nit de la revetlla i que es perllongarà fins dissabte, dia 29. Una seixantena de nens i nenes estan gaudint d’una activitat que en els pròxims dies inclourà la visita de companys de Granell en el Girona com ara Marc Muniesa i Pere Pons. Tot plegat, enmig de les incògnites que hi ha respecte al futur de la majoria de futbolistes de la plantilla, després del descens de l’equip a segona A. En el cas d’Àlex Granell, el gironí té molts números per continuar de blanc-i-vermell, però l’accessibilitat de la seva clàusula (1 milió d’euros) i les bones campanyes que ha fet a primera divisió fan que hi hagi clubs que s’hagin plantejat fer aquesta inversió pel migcampista, que el gener de 2018 va allargar la vinculació amb el club fins al 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)