2a divisió FEF

Ginard, renovat i Joel Arimany, la cara nova

2a divisió B. L’Olot anuncia la continuïtat del porter d’Artà, mentre el davanter procedent del filial del Màlaga serà un dels fitxatges

L’Olot va confirmar ahir una de les renovacions més esperades. El porter d’Artà, Xavi Ginard, continuarà dos anys més a la Garrotxa i encadenarà així cinc campanyes a l’equip olotí. El balear, que ha tingut grans actuacions en les darreres dues temporades, havia despertat l’interès d’algun club del grup, però l’estabilitat assolida a l’Olot i el pes específic dins de l’equip l’han fet decidir per renovar.

Ginard va arribar a l’Olot la tardor del 2016 procedent de l’Aris de Salònica grec i amb l’equip a tercera divisió. Calderé de seguida el va posar sota pals i des de llavors cap company l’ha descavalcat de la posició. En les dues últimes campanyes, el d’Artà ha jugat 69 partits de lliga i només al final del present curs ha vist com Pol Ballesté el rellevava en la suplència en alguna ocasió. De fet, el barceloní, també renovat per a la temporada vinent, continuarà sent el seu competidor per la posició de porter titular, en el que serà un dura i esportiva pugna.

Joel Arimany, a punt

Amb el capítol de renovacions gairebé enllestit, l’àrea esportiva del club garrotxí comandada per Sergi Raset treballa per apuntalar la plantilla amb noves cares. La primera d’arribar serà la del davanter Joel Arimany, que aquesta temporada ha jugat a l’Atlético Malagueño en el grup 4 de segona B. L’atacant de Quart no ha gaudit de regularitat, sobretot en la segona volta del campionat, i és que només ha participat en quinze partits, ha acumulat 667 minuts i ha fet dues dianes, insuficients per ajudar el seu equip a mantenir la categoria.

El curs 2017/18, Arimany, de 21 anys, sí que va fer un bon any amb el Peralada. El nou futbolista de l’Olot va fer set gols en el grup 3 de segona B en els 25 partits que va jugar (1.572 minuts), uns números notables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)