Girona

Coris veu la llum a Montilivi

Recta final. El futbolista, amb problemes a l’esquena des del desembre i operat al mes de març d’una hèrnia discal, no ha pogut jugar ni un sol partit oficial en tot l’any 2019

Operat d’una hèrnia discal al mes de març, fa dues setmanes que Sebas Coris caminava encara amb dificultat. “No estava del tot tranquil, però em deien que era normal. Això de l’esquena no és com una lesió d’encreuats, que saps que al cap de sis o set mesos ja estàs a punt per reaparèixer. Ara em moc molt per sensacions. La setmana passada no em trobava bé, però avui, sí. I sembla que, per sort, cada dia estic millor”, va comentar ahir a aquest diari el futbolista nascut fa 26 anys a Tossa de Mar i que és propietat del Girona fins al juny del 2020.

El present, a Montilivi?

Sebas Coris ha dut a terme el gros de la seva recuperació sota les directrius dels fisioterapeutes del Girona, entre Montilivi i les instal·lacions del PGA. El futbolista, però, està pendent que el director esportiu, Quique Cárcel, li digui alguna cosa sobre el seu futur. L’altre jugador que estava cedit (Jairo Izquierdo, al Cadis), fa dies que sap que s’integrarà a la disciplina de l’equip i sota les ordres de Juan Carlos Unzué. “No he parlat amb el club. La meva prioritat ara és recuperar-me, tot i que confio que, com l’any passat, faré la pretemporada i tindré l’oportunitat de guanyar-me un lloc en la plantilla”, va assegurar el jugador, que és al Girona des de juvenil.

Coris està molt convençut de ser un futbolista amb un cert pes en la plantilla 2019/20. “Sento que tinc experiència i també una polivalència que pot ser molt útil per a l’equip, i que puc aportar moltes coses si l’esquena em respon, que estic segur que sí. En els dos últims anys m’han fet jugar en totes les posicions de les bandes, tant la dreta com l’esquerra: en el carril, de lateral, d’interior i fins i tot d’extrem”, va explicar el futbolista.

Inèdit tot el 2019

El malson de Coris es va accentuar al mes de desembre, en l’últim partit del 2018. “Vaig sortir a l’inici de la segona part i quan havíem jugat 25 minuts vaig quedar clavat”, recorda. En principi, el diagnòstic va ser el de sempre: unes molèsties a l’esquena. “Molts jugadors en tenen. Els discos es desgasten. Un dia estàs millor i un altre, pitjor. El meu error, però, segurament va ser no parar.”

El tossenc era indiscutible en el Nàstic. De fet, va participar en 17 (16 com a titular) dels 19 primers partits de lliga i els dos que es va perdre (jornades 14 i 16) era perquè l’esquena ja li feia la guitza. “En l’aspecte personal, les coses m’estaven sortint força bé. Llàstima que l’equip va entrar de seguida en una dinàmica negativa que no vam aconseguir revertir.” Durant el 2019, Coris ja no ha disputat ni un sol partit. Al febrer li van detectar l’hèrnia i al març va passar per la sala d’operacions.

El futbolista va iniciar la pretemporada 2018/19 en la plantilla del Girona i va ser un dels jugadors que van fer l’estada a Manchester. La gira a l’Índia se la va perdre per lesió. El club de Montilivi, que afrontava el seu segon curs a primera, va decidir cedir-lo una altra vegada. De Pamplona a Tarragona. Coris, que té 26 anys, ja acumula 113 partits a divisió de plata, la majoria encara amb el Girona (70), que espera ampliar aquest curs. “La meva il·lusió és quedar-me i ajudar a recuperar la primera”, afirma. També n’ha jugat 26 amb l’Osasuna i 17 amb el Nàstic.

OPTIMISTA

“Si l’esquena em deixa, i estic segur que sí, puc aportar moltes coses al Girona”

AMB 26 ANYS

Ha jugat 113 partits a plata entre el Girona (70), l’Osasuna (26) i el Nàstic (17)

SENSE NOTÍCIES

A diferència de l’altre cedit (Jairo), Coris no sap el que vol el Girona d’ell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)