Girona

El gol s’ha resistit molt

Decepcions. Les apostes ofensives africanes a primera no han funcionat. Kayode va marxar sense haver ni marcat, Olunga ho va concentrar tot en un sol dia i Doumbia ha fracassat

Sense ser ni de bon tros un especialista, Moha el Yaagoubi va celebrar més gols amb la samarreta del Girona (8) que els altres deu jugadors africans junts que han passat per Montilivi. El club, que en l’anterior etapa a segona A no va incorporar cap davanter africà, va fer tres apostes ofensives del continent en la màxima categoria i cap li va sortir bé. Qui més focus va acaparar va ser el kenyà Michael Olunga, bàsicament perquè va concentrar tota la seva productivitat en un sol dia, amb l’històric hat trick contra Las Palmas. Olunga va coincidir el primer curs a segona A amb el nigerià Larry Kayode, cridat d’entrada a tenir molt més protagonisme. Mig any després d’haver arribat, però, i sense haver marcat ni un sol gol, Kayode va decidir marxar. Havia de fitxar per l’Amiens, però van fer tard i li van haver de buscar una solució d’urgència, més enllà del gener, que van acabar trobant en el Xakhtar Donetsk. Aquesta última temporada, l’aposta ofensiva forta ha estat un fracàs majúscul. L’ivorià Seydou Doumbia, amb molt currículum i una fitxa altíssima però fora de forma, ha fet només dos gols en la lliga –i un en la copa– i ha arribat a desesperar l’afició blanc-i-vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)