3a divisió FEF

Dos reforços per a la Unió

3a divisió. El Figueres fitxa el davanter Osuman Touray (Ascó) i el porter Romans Carrillo (Sabadell) el dia que es posa en marxa

Al Figueres encara li queda feina per fer per configurar la plantilla després d’afrontar les onze baixes que ha tingut, però ahir va avançar una part important amb els fitxatges d’Ousman Touray i Romans Carrillo, que ja van ser presents a la primera sessió de pretemporada que la plantilla va fer a les ordres del tècnic Xavi Agustí.

Amb la incorporació de Romans Carrillo, la Unió tanca la porteria –competirà per un lloc amb Àlex Campos–. El porter letó, de 23 anys, arriba a Vilatenim procedent del Sabadell, on aquesta temporada ha assumit el rol de porter suplent i només ha pogut disputar un partit, que va acabar amb derrota 2-0 al camp del Terol. No va ser el seu debut a segona B, i és que el curs anterior, quan era porter del filial, ja va tenir l’oportunitat de debutar en l’última jornada de lliga contra el Lleida.

D’altra banda, el fitxatge d’Ousman Touray servirà a l’equip de Xavi Agustí per reforçar la davantera. L’extrem gambià, de 22 anys, arriba procedent de l’Ascó, on va acabar el curs passat després d’arribar-hi al mercat d’hivern procedent del Llagostera B. Amb els asconencs Ousman va jugar 15 partits i va marcar dos gols, mentre que amb el Llagostera va gaudir de tres estonetes a començament de temporada. El seu debut a tercera divisió va ser el curs 2016/17, amb 19 anys (12 partits de lliga).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)