Girona

“El meu objectiu principal és ajudar l’equip”

Girona. Jairo Izquierdo, cedit el curs passat al Cadis, és presentat com a futbolista del conjunt blanc-i-vermell

Jairo Izquierdo va ser fitxat l’estiu passat pel Girona, procedent de l’Extremadura, però no es va poder quedar a la plantilla a primera divisió i va marxar cedit al Cadis, a segona. Després d’una campanya a l’equip andalús, oferint un bon nivell i adquirint experiència a la plata, la categoria a la enfronta ara el conjunt blanc-i-vermell, sí es quedarà. Aquest migdia ha estat presentat. “El meu objectiu principal és ajudar l’equip en tot el possible. És el què volia des que vaig firmar”, ha explicat l’extrem que veu una plantilla més que suficient per aconseguir l’objectiu. “Jo veig els jugadors i son tots molt bons i una cosa important, bones persones”, ha manifestat.

Pel què fa el seu any a Cadis, en què va ser un futbolista important en l’equip dirigit per Álvaro Cervera, n’ha mostrat bons records i ha dit que li agradaria tenir el mateix protagonisme: “Al final mai se sap. Tampoc vaig arribar a Cadis amb la idea de poder jugar tant. Tan de bo pugui jugar tant”. Finalment, l’esquerrà, preguntat sobre si pot adaptar-se al lateral, no ha descartat cap posició. “La natural pot ser extrem però crec que si em puc adaptar al que em proposi l’entrenador. Al final per això hi som”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)