Girona

Stuani i Bounou, fins després de Manchester

Internacionals. Es preveu que l’ariet uruguaià i el porter marroquí s’incorporin a l’equip un cop acabada l’estada a Anglaterra

De vacances encara després d’haver disputat sengles competicions continentals amb les seves respectives seleccions, Cristhian Stuani i Yassine Bounou tenen el seu retorn previst un cop el Girona acabi l’estada a Manchester, on l’equip s’estarà des del 21 fins al 28 de juliol i jugarà dos amistosos.

Tots dos tenen un interrogant a sobre pel que fa al seu futur. L’ariet uruguaià, amb una llibertat que volta els 7 milions, és una opció de mercat per a qualsevol equip que busqui gol, ja que n’ha fet 40 en les dues últimes temporades. D’altra banda, el porter va manifestar la seva voluntat a final de temporada d’abandonar el club i jugar en un equip de primera, però no hi ha hagut cap proposta de cap club convincent per a Girona i el sentinella. L’Espanyol, que hi havia mostrat interès però que se n’havia allunyat per falta de líquid, ho podria tornar a intentar després d’ingressar per Mario Hermoso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)