Girona

Doumbia es quedarà treballant sol a La Vinya

Descartat. El davanter ivorià no formarà part de la convocatòria per viatjar a Manchester que es farà oficial avui i continuarà entrenant-se sol al PGA, com ha fet aquesta setmana

El Girona no farà pública fins avui mateix la llista de jugadors que viatjaran aquesta tarda cap a Manchester per fer l’estada tota la setmana que ve. No s’esperen grans sorpreses, però serà interessant veure si algun dels futbolistes del primer equip que encara no han tingut minuts en la pretemporada no viatja o si es queda a casa algun dels jugadors més joves que tenen complicat guanyar-se un lloc en el primer equip i segurament el club els haurà d’acabar trobant una sortida.

El que sí que ja se sap és que qui no agafarà cap avió cap a Manchester serà Seydou Doumbia. Després de fer una temporada passada més que decebedora, el davanter ivorià podia tenir la mínima esperança que amb el canvi d’entrenador podria tornar intentar guanyar-se un lloc, però només han calgut deu dies per comprovar que el Girona no té cap intenció de comptar amb Doumbia. De fet, va quedar pràcticament clar des del primer dia, quan va ser l’únic dels jugadors que no havien tingut compromisos internacionals que no va estar present en la primera sessió d’entrenament de la pretemporada. Ni aquell dia ni els següents. I és que Doumbia ha estat treballant sol, al marge de l’equip, des que va aterrar a Girona.

Ara, tot i que s’havia especulat que si la situació actual s’allargava s’incorporaria temporalment al grup, l’ivorià ha rebut un nou missatge clar. Mentre tota la plantilla i alguns dels joves que busquen fer-se un lloc treballin a Manchester, ell es quedarà entrenant-se sol a La Vinya a l’espera de resoldre el seu futur, tant sigui perquè el Girona li trobi una sortida en un altre equip a cost pràcticament zero com si les dues parts acaben acordant una rescissió dels dos anys de contracte que li queden a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)