Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“És bo acostumar-se a guanyar”

Juan Carlos Unzué, que no parlava des del dia de la seva presentació, va valorar per primera vegada el treball dels seus homes i es va mostrar molt satisfet per haver arrencat amb dues victòries. “Quan tens un objectiu com el nostre, acostumar-te a guanyar sempre va bé, encara que només fa pocs dies que hem començat la pretemporada”, va comentar el tècnic, que va treure importància als canvis de sistema: “Des de la presentació he dit que el sistema no és determinant, només és la posició inicial, i el que importa de veritat és el que fem després, com per exemple la pressió alta, i això és el que hem de dominar abans.” Precisament Unzué va insistir en aquesta pressió, destacant que “l’equip necessita el treball de tots perquè els jugadors han d’entendre que el col·lectiu fa millors les individualitats”.

Sobre el partit, el tècnic del Girona es va mostrar satisfet de la imatge mostrada, tot i alguns moments en què els gironins es van sentir dominats. “És important que ens trobem en aquestes situacions perquè ens ajuden a dominar tots els escenaris i ens fan més forts”, va sentenciar Unzué, que també va valorar l’encert golejador de Gual: “És bo per a la seva autoestima, però per al que volem, molts jugadors han d’aportar gols, com per exemple avui, a pilota aturada.”

Ni Samu Saiz ni sis jugadors més

A part de Seydou Doumbia, que tampoc va veure el Girona-Al-Arabi a Riudarenes i que no fa res en dinàmica de grup, Juan Carlos Unzué va prescindir de mitja dotzena de futbolistes per al segon duel de pretemporada. Un dels que no van participar en el partit és l’últim fitxatge, Samu Saiz, que dijous va arribar a Montiilivi i tot just divendres es va integrar als entrenaments de l’equip, encara sense prou ritme per competir. El madrileny era a l’estadi Olímpic, com Aday, Mojica, Pedro Porro, Borja García i Carles Planas –va haver de deixar el primer partit amb gel a la cama–, que tampoc no es van ni equipar. Jairo Izquierdo, un dels destacats en el duel de dimecres, ni tan sols va ser a Barcelona, perquè arrossegava problemes físics per un cop que va rebre contra l’Al-Arabi, i es va quedar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)