Girona

“Vull ser optimista amb Stuani”

Girona. El director esportiu del club analitza en roda de premsa diferents temes candents referents al mercat de fitxatges i la construcció de la plantilla de cara a la present campanya 2019/20

Quique Cárcel ha comparegut en roda de premsa davant dels mitjans per valorar diferents aspectes sobre l’evolució del mercat i les possibles arribades i sortides de futbolistes en plena construcció de la plantilla.

Stuani

L’uruguaià és una de les peces cobejades per altres clubs gràcies al seu bon rendiment. Cárcel ha admès pretendents però també es mostra positiu sobre la seva continuïtat: “Stuani és feliç a Girona però el seu rendiment fa que tingui pretendents. El veig motivat per parlar amb nosaltres. Aquí s’ha sentit molt estimat i és un motiu molt important per tal que continuï. Vull ser optimista”

Pedro Porro

Amb projecció i també possibilitats de mercat, l’extremeny podria ser una altra de les grans operacions de l’estiu del Girona però el director esportiu avisa que no es malvendrà de cap manera: “La seva joventut fa que sigui un jugador que tingui possibilitats de traspàs. És una posició que crec que firmant Maffeo estem ben coberts i si hi ha una oferta ho haurem de pensar-ho bé. A dia d’avui la nostra intenció és vendre’l bé, no malament, i si s’ha de quedar es quedarà”.

Relació amb el City

Encara sense cap cessió o operació beneficiosa pel Girona, Quique Cárcel admet que el descens condiciona molts més el perfil del futbolista que pot venir des del club anglès: “La relació amb el City és màxima i ens volen ajudar. Hem de ser conscients però que els jugadors de més nivell que tenen difícilment volen jugar a Segona”. “Moltes incorporacions per aquesta via s’han hagut d’aturar”.

La sortida de Doumbia

El davanter, que té contracte amb el Girona ha tornat a entrenar amb el grup a l’espera de concretar-se una sortida satisfactòria per totes les parts: “Doumbia ha començat a entrenar amb el grup, té contracte amb el Girona però esperem que en uns dies es pugui resoldre la seva situació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)