Girona

“Hem de portar entre quatre o cinc jugadors més, però amb paciència”

Tranquil·litat. Juan Carlos Unzué debutarà demà a Montilivi en un partit “molt exigent” contra el Montpeller i amb una plantilla a mig fer, tot i que destaca la importància de “no perdre la calma per no equivocar-se”

El tècnic del Girona Juan Carlos Unzué, en la prèvia del Trofeu Costa Brava que es disputarà demà contra el Monpeller, ha analitzat la situació actual de la plantilla gironina. Sobre les possibles sortides el tècnic ha reconegut la feina del club “per mantenir la columna vertebral i jugadors que creiem que són imprescindibles” i també ha parlat de les peces que necessita per acabar de confeccionar la plantilla. “Depèn una mica de si alguns jugadors marxen o no, però crec que hem de portar entre quatre i cinc jugadors nous per estar al nivell. Tot i això hem d’estar tranquils perquè no serveix de res tenir un jugadors dues vegades abans si t’equivoques, així que no hem de perdre la calma i hem de tenir paciència perquè d’aquí uns dies el mercat es pot ampliar molt”, ha valorat Unzué.

Sobre el partit de demà el tècnic del Girona ha destacat l’exigència d’un rival com el Montpeller tot i no tenir el cartell d’anteriors rivals al Costa Brava. “És un equip molt interessant que ens exigirà moltíssim i ens donarà la possibilitat de veure un partit competitiu on hi haurà moments de tot que haurem d’intentar contrarestar”, analitza Unzué, que destaca el que serà el seu debut a Montilivi: “Tenim molta il·lusió i ganes perquè les primeres impressions davant de la teva afició són importants, així que esperem que molts d’aquests aficionats que ja s’han abonat ens vinguin a veure demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)