Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Ens ha faltat aprofitar alguna de les ocasions”

L’entrenador del Girona va valorar minuts després d’acabar el matx la derrota del seu equip contra el Montpeller. El tècnic va voler quedar-se amb els aspectes més positius que li havia deixat el partit: “Estic contrariat pel resultat, ja que no ens agrada perdre. Hi ha coses a millorar però ja vam avisar que el rival està amb un punt superior pel que fa al físic. Ens han exigit molt en els duels i en aquest sentit han estat millors”, va dir el navarrès. I hi va afegir: “La profunditat dels carrilers ens ha donat la possibilitat de trobar espais amb Borja García i Samu Saiz fent mal. Tot i això, si no estàs bé en l’última passada o desaprofites les ocasions sembla que la resta no hagi servit i és el que ens ha faltat, aprofitar alguna de les ocasions.”

Unzué, tot i ser optimista de mena, va admetre que el Girona actual està lluny de l’equip que vol arribar a ser. L’entrenador va demanar temps però alhora no va voler posar excuses a la falta dels futbolistes que han d’arribar i dels lesionats: “Quant a noms queda molt per veure el Girona que vull. Tot i això ara no hem de perdre el temps. Mai em sentireu lamentar-me pels que no hi són, sé que haig de buscar el millor rendiment als efectius que tenim.”

EN LÍNIES GENERALS

“La profunditat dels carrilers ens ha donat la possibilitat de trobar espais amb Borja i Samu”

EL MONTPELLER

“Ja vam avisar que està amb un punt superior pel que fa al físic. Ens han exigit molt en els duels”

EL GIRONA IDEAL

“Quant a noms queda molt per veure el Girona que vull. Tot i això ara no hem de perdre el temps”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)