3a divisió FEF

El Banyoles s’estrena amb un triomf solvent

Amistós. Els del Pla de l’Estany es van imposar còmodament a un equip de categoria inferior en el primer amistós de pretemporada

CADAQUÉS 0 banyoles 3

CADAQUÉS:Sergio, Jordi, Jorge, Sergi Blay, Marc (Àlex, 25’), Dani Lobato, Albert, Joel, José, Eric i Manel (Linares, 25’). També van jugar Saber, Dídac.BANYOLES:Bru, Ferru, Titi, Quimo, Sala, Via, Andreu, Bech, Mercader, Rubén i Turon. També van jugar: Bena, Henry, Adrià, Toni, Pol, Èric, Sala, Andreu i Rubén.GOLS:0-1 (18’) Bech. 0-2 (31’) Via. 0-3 (65’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Zambrano Acosta.T.G.:al visitant Via.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors al municipal de Cadaqués.

El Banyoles va derrotar el Cadaqués en el primer partit de preparació que afrontava com a equip de tercera. Els d’Adam Fontes, que tot just van començar a entrenar-se dilluns van evidenciar la falta de ritme en un matx que va ser poc intens.

En la primera meitat, Bech, amb un fort xut des de fora de l’àrea va colar la pilota per l’escaire en l’estrena del marcador (18’). Via, també amb un xutàs brillant va establir el 0-2.

Ja en la segona meitat, els canvis van trencar el ritme de l’enfrontament i Adrià Casanova va sentenciar el Cadaqués amb un xut creuat després d’un refús del porter (65’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)